Garmin Fenix 3, för dig i naturen

Är du en friluftsfantast som många andra, är du nog väl medveten om att det krävs en hel del planering och rätt utrustning för att äventyret ska bli så bra som möjligt.

Garmin Fenix 3 är en klocka som många alpinister väljer att använda sig av, men den används ävens flitigt av vandrare och campare, eller varför inte bergsklättrare. Det som ger så många fördelar med denna typ av klocka är att den även fungerar som en GPS, vilket gör det lättare och tryggare att ta sig runt i naturen. Sen är det självklart inte något minus att klockan är riktigt snygg att ha på sig och med fördel kan användas till vardags också.canoe-kayak-1405961_960_720

Oavsett vilken typ av friluftsmänniska du är, eller hur stora eller små dina vandringar, paddlingar eller äventyr blir, kan du vara säker på att Garmin Fenix 3 kommer vara till stor nytta för dig och ditt sällskap. Klockan har tydliga knappar och mycket användarvänliga menyer, den är dessutom vattentät ner till hela 50 meter, vilket gör klockan utmärkt för den som paddlar kajak eller på annat sätt vistas nära vatten eller i regn.

Att vara ute och röra på sig i naturen är något som väldigt många mäniskor uppskattar och tycker om, däremot kan det sluta rätt tråkigt om man inte är väl förberedd. Det kan faktiskt vara så att man går eller paddlar vilse.

När du paddlar kajak, eller på annat sätt rör dig genom naturen kan du med din klocka ställa in den exakta positionen eller destinationen du är ute efter. Detta har hjälpt många vandrare, alpinister, paddlare, bergsklättrare och många andra friluftsmänniskor att på ett säkert och tryggt sätt nå sitt mål.

Söker du efter en bra friluftsklocka kan du vara säker på att du kommer finna allt detta och lite till i Garmin Fenix 3!

Leave a Reply

Name *
Email *
Website